Creative Design Diensten

Creative design ter ondersteuning van jouw website en marketingstrategie

“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”

Steve Jobs

Creative Services coming soon

Zoveel leads dat je een keer “nee” kunt zeggen

Als freelancer of kleine ondernemer is het weleens lekker om nee te zeggen tegen mensen waar je geen klik mee hebt of liever niet mee samenwerkt. Het geeft je een gevoel van vrijheid om alleen maar aan projecten hoeft te werken die je echt leuk vindt.

In het verleden heb ik vaak genoeg meegemaakt dat ik elke lead met 2 handen aannam, om die opdracht binnen te halen, omdat ik niet in zo’n luxe positie zat om nee te zeggen.

Hoe fijn zou het zijn als je weet dat er altijd nieuwe leads binnenkomen?

Hoe nieuwe kennis leidde tot meer leads

Al sinds 1998 maak ik websites, af en toe maakte ik in mijn vrije tijd websites voor bedrijven, dus ik kon met mijn skills geld verdienen. Aan mijn webdesign skills lag het niet dat ik niet meer leads binnenkreeg.

Totdat ik in 2007 de wereld van online marketing betrad.

Voorheen dacht ik dat een website een online visitekaartje of brochure moest zijn, die vertelt wat je kan en wat je eerder hebt gemaakt en natuurlijk contactgegevens.

Maar ik kon er niet verder naast zitten!

Ik heb geleerd dat een website altijd een leadgenerator moet zijn en dus uiteindelijk geld moet opleveren!

Online visitekaartje? Daar heb je LinkedIn voor! Jouw website is jouw kanaal om nieuwe klanten en opdrachten binnen te halen.

In het kort

 • Een volledig voor jouw op maat gemaakte website, gericht op conversies, zodat je altijd nieuwe klanten kunt krijgen. BONUS: SEO-plugin meegeleverd voor betere vindbaarheid
 • Volledige integratie met jouw e-mailmarketing-platform zoals MailChimp en ActiveCampaign, zodat potentiële klanten op jouw e-maillijst komen en je daarmee conversies kunt verhogen
 • Ontworpen met mobile first in gedachte, dus geschikt voor desktop, tablets en telefoons en ook met SSL-beveiliging
 • Na oplevering van de website krijg je een VIP-lidmaatschap van 1 maand waarmee je volledige technische ondersteuning krijgt en tevens ook uitleg krijgt om zelf de website aan te passen

De gouden formule: webdesign + marketing = bezoekers + conversies

Je hebt een mooie website of je laat er een maken, maar leidt dit tot klanten?

Websites maken kunnen velen en er zijn veel tools op de markt waarmee je zelf een website kunt maken, maar het is juist de combinatie tussen webdesign & marketing wat uiteindelijk zou moeten leiden tot bezoekers (traffic) en conversies (conversion).

Door een goede marketingstrategie kun je een persoon die nog nooit van jou gehoord heeft, stapsgewijs veranderen in een lead, vervolgens in een klant en hopelijk uiteindelijk een fan die jouw bedrijf zelfs promoot!

Dat is waarom je een website nodig hebt die gericht is op conversie

En dat is waar wij je in gaan helpen.

Niet alleen een mooie website, maar dankzij de uitgebreide kennis van ons team van freelance experts in web design, marketing en creative design ook een website die conversies oplevert.

Hoe?

Al in ons eerste gesprek, kijken wij goed naar jouw business en jouw uiteindelijke doel, zodat elke pagina op jouw website functioneel is als onderdeel van het geheel, jouw sales funnel.

Een complete website betekent voor jou...

Het maakt niet uit wat voor een website jij wilt of het nu een bedrijfswebsite, webshop, sales funnel website of een elearning website is, een website door ons laten maken betekent:

 • Uitgebreid advies

  Uitgebreid advies van experts om jouw website te gebruiken als leadgenerator in plaats van een online visitekaartje. Daarnaast ook advies in de te gebruiken technieken, hostingpakketten en de te schrijven content.

 • Op maat gemaakt

  Voor jou op maat gemaakte website, aangepast op jouw eigen huisstijl. Nog geen huisstijl? Bekijk dan onze creative design-diensten

 • Echt jouw eigen website

  Wanneer de website af is, dan is deze ook echt van jou. Je kunt zelf de website aanpassen en beheren met je eigen inloggegevens, zonder tussenkomst van ons. Je zit dus absoluut niet aan ons vast met een abonnement. Wij houden niet van zulke praktijken.

 • Mobile first

  Ontworpen met mobile first in gedachte, dus de website zal goed uitzien op zowel desktop, tablet als op de telefoon (responsive design). En Google geeft voorrang aan websites die goed geoptimaliseerd zijn voor telefoons, dus hoger in zoekresultaten

 • Gratis VIP-lidmaatschap

  Gratis 1 maand VIP-lidmaatschap (ter waarde van € 23,99), waarmee je 1 maand technische ondersteuning via tickets krijgt en vragen kunt stellen over het gebruik van de website

 • Uitleg over gebruik

  Uitleg in het gebruik van de website, zodat je zelf pagina’s kunt aanpassen en nieuwe teksten en afbeeldingen kunt toevoegen

Geen budget?

Een nieuwe website of een redesign van jouw website vraagt inderdaad om een grote investering die je misschien op dit moment niet kunt doen.

Wij zijn ook freelancers, wij hebben het ook allemaal meegemaakt.

Dat is waarom onze klanten ons à la carte-menu zo kunnen waarderen. Losse web design diensten die stap voor stap afgenomen kunnen worden.

Wij kijken naar de low hanging fruits. Welke diensten kun je nu al afnemen wat het snelst resultaat op gaat leveren en welke kun je in een latere stadium afnemen?

En omdat wij weten waar wij het over hebben, is elk stukje alitijd een onderdeel van dezelfde grote puzzel.

Vooruit denken – dat is wat wij doen.

Bereid je voor op de vrijheid om nee te zeggen en alleen aan projecten te werken die je leuk vindt!

Ons Creative Design "à la carte"-menu

WEBSITES

OVERIGE

Op dit moment verzorgen wij deze diensten alleen voor WordPress websites. Onderstaande diensten kunnen direct geboekt en betaald worden.

“Geld terug”-garantie
Indien wij om welke reden dan ook een dienst niet kunnen uitvoeren, dan wordt de bestelling geannuleerd en het geld zo snel mogelijk teruggestort. Dit geldt niet voor de “Support ticket”.

 • Support ticket € 19

  Problemen met je website? Laat je helpen door een expert en als het probleem binnen 10 minuten verholpen kan worden, dan komen er geen extra kosten bij. Let op: geen restitutie!

 • Complete backup van je website maken € 79
 • Integratie website met e-mailmarketingplatform € 239
 • Verhuizen van jouw website naar een nieuwe server € 159
 • Snelheid van website optimaliseren (1e versnelling) € 239

  Quick wins + content- & image-optimalisatie + website caching

 • Snelheid van website optimaliseren (2e versnelling) € 349

  Quick wins + content- & image-optimalisatie + gratis Cloudflare CDN-integratie + website caching

 • Snelheid van website optimaliseren (3e versnelling) € 559

  Quick wins + gratis Cloudflare CDN-integratie + website caching + server-optimalisatie (indien mogelijk)

Heb jij je keus al kunnen maken?

Meer dan 20 jaar ervaring!

Al sinds 1998 maak ik websites en sinds 2007 ben ik gaan specialiseren in online marketing (gebaseerd op de principes van Ryan Deiss en Russell Brunson).

Door deze kennis en kunde te combineren, verzorg ik en mijn team creative design diensten die jouw website en marketingstrategie ondersteunen.

Altijd technische hulp

Niet technisch ingesteld, maar toch altijd aan iemand hulp kunnen vragen voor je website?

Word VIP lid en heb altijd technische ondersteuning! Ook als je geen klant bent van ons.

Voordelen:

 • Technische support van experts via tickets
 • Geen extra kosten, als een probleem binnen 10 minuten opgelost kan worden
 • Gratis website backup service
 • Goed bereikbaar buiten kantoortijden en in het weekend

Altijd advies

Vraag om advies en hulp van mensen zoals jij in onze Facebook groep (Engels): de Web Design & Marketing Cafe voor solopreneurs en kleine ondernemers

Scroll naar top