Online Marketing

Wij helpen je met het aantrekken van bezoekers &
het verhogen van leads en conversies.
Experts in o.a.
Wat Wij Voor Jouw Bedrijf Doen

De juiste strategie die bij jouw bedrijf past

Je hebt vast van vele kanten gehoord wat je allemaal zou moeten doen op online marketinggebied. Bloggen! Google Ads! SEO! Facebook! LinkedIn! Nieuwsbrief!

Je wilt uiteraard de boot niet missen, maar aan de andere kant heb je alle tijd nodig voor het runnen van jouw bedrijf, in plaats van het runnen van jouw marketing (en website).

Wij helpen je graag verder met onze online marketingdiensten, dit kan op projectbasis, doorlopend of als interim.

Hoe pakken wij het aan?

Wij denken vanuit jouw klanten

Wij kijken samen naar jouw business en doelstellingen, brengen de customer journey van jouw ideale klant in kaart. Vervolgens gaan wij kijken naar welke strategieën en tactieken wij gaan inzetten om nieuwe potentiële klanten naar je website te trekken en vervolgens deze langs de customer journey te leiden, zodat zij van een lead uiteindelijk een klant worden.

Met de juiste mix van content, email, paid traffic, SEO en social media gaan wij dit voor je uitvoeren.

Wacht niet langer, dat doet jouw concurrentie ook niet.

Wat wij voor jou kunnen doen

Voor elk businessmodel en budget

Wij helpen jouw bedrijf graag doorgroeien met onze online marketingdiensten. Dit kan op projectbasis, doorlopend of als interim. Dankzij onze expertise blijf je in elk geval nooit achter op jouw concurrenten.

Sales Funnel Design

Een goed ontworpen sales funnel kan een persoon die nog nooit van jouw merk of bedrijf heeft gehoord, op een geleidelijke manier veranderen in een trouwe klant.

Wij gaan eerst kijken naar wie jouw ideale klanten zijn, vervolgens brengen wij de customer journey in kaart en ontwerpen vervolgens de sales funnels die mensen van lead veranderen in klanten.

Content Marketing

Het creëren van de juiste content voor jouw doelgroep dat gratis organisch verkeer en leads oplevert, maar tegelijk ook jouw merkautoriteit vergroot.

Dit kan door bijvoorbeeld een blog te hebben of het aanbieden van een zogenaamde lead magnet (white papers, checklisten, tutorials, etc.). Wij kunnen deze tijdrovende taken van je overnemen.

Email Marketing

Zet geautomatiseerde email-marketing-strategieën op om jouw lijst van leads en klanten te vergroten en met deze mensen in contact te blijven.

E-mail marketing is niet alleen het maken en versturen van nieuwsbrieven, maar ook het opzetten van geavanceerde e-mailmarketing automations om bezoekers te veranderen in leads en leads in klanten. Wij helpen je met het implementeren van één van de meest effectieve marketingkanalen in jouw bedrijf.

Paid Traffic Management

Het optimaal inzetten van paid traffic-kanalen van o.a. Facebook, Google, YouTube, Instagram, LinkedIn om leads en klanten te genereren, zonder teveel te betalen.

Paid traffic kan effectief zijn, maar kan ook zomaar jouw budget leegtrekken, zonder enige resultaat. Alleen met een gedegen paid traffic plan, weet je zeker dat je niet in je vingers snijdt.

Social Media Management

Zet social media in om met jouw huidige klanten in contact te blijven en om nieuwe aan te trekken.

Een goede mix van social selling, social listening, social influencing en social networking is belangrijk voor jouw online succes. Bovendien is het tijdrovend, omdat je naast maken van content en posts, je ook in contact moet blijven met je doelgroep. Wij nemen graag al dit werk van je over.

SEO Zoekmachine-optimalisatie

Gebruik maken van zoekkanalen zoals Google, maar ook o.a. YouTube, Bing, Amazon zodat jouw klanten jouw merk terug kunnen vinden.

SEO is een vak apart. Iedereen wil dit en iedereen denkt dat het eenvoudig is, vandaar dat resultaten vaak teleurstellend zijn. Met onze premium SEO-dienst helpen wij je graag bij het bedenken en uitvoeren van een gedegen SEO-strategie, door de juiste combinatie van on page SEO, SEO content, keyword research, link building en local SEO te hanteren.

Marketing Analytics en Rapportage

Het opzetten van een analytics plan en rapportages om het online succes van jouw merk in te zien en ook het bepalen van de KPI’s die van essentieel belang zijn voor jouw bedrijf.

Meten is weten is een cliché, maar absoluut van belang voor alle activiteiten die je online verricht. Alleen door naar de statistieken weet je of alle inspanningen die zijn verricht goed zijn en op welke manieren bijgestuurd moet worden. Wij helpen je met het inrichten van Google Analytics en het aanmaken van rapportages en dashboards met de statistieken die belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

Conversion Rate Optimalisatie

Het ontwikkelen van een optimalisatieplan dat meer sales en leads oplevert met de bezoekersaantallen die je al hebt.

Meer conversie komt niet altijd door alleen meer bezoekers naar je website te trekken. Het is heel goed mogelijk conversies te verhogen door kleine of grote veranderingen door te voeren op de website. Wij helpen je met een gedegen CRO-plan en kunnen hierdoor jouw conversies en sales verhogen.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Hashtag Company hielp mij toen ik net startte als ondernemer, om een website te maken. Woei-Sang is een prettige gesprekspartner, die proactief meedenkt en met creatieve suggesties komt. Hij is ook een expert op het gebied van digitale marketing. Sinds kort is mijn website volledig vernieuwd en het is een website geworden waar ik heel blij van wordt en die precies bij mij en mijn bedrijf past.

Daarom beveel ik Hashtag Company van harte aan! Ze zijn klantgericht, werken snel, geven graag een extra uitleg, luisteren goed naar hun klant en zorgen voor een prachtig eindresultaat!
Olivia Jansen-Yuen
Hard Nodig
Ik ben erg tevreden met de resultaten van Hashtag Company. Zij begrepen echt onze visie en vertaalde dit naar de website en online marketing campagnes. Hun team is erg professioneel en antwoorden altijd snel wanneer je ze nodig hebt. Het is prettig om met hen samen te werken.
João Grenho
Guzto
Bij Hashtag Company kan je op paraatheid, kennis van het vak én een ongelooflijk grote dosis vriendelijkheid rekenen. Ik kwam bij hen terecht met een half afgewerkte website en heel veel vraagtekens, die hij met veel geduld en de nodige knowhow omtoverde tot een mooi online magazine.

Wat ik zeker apprecieer is dat zij enorm reactief zijn en steeds binnen de dag op vragen en opmerkingen reageert, wat niet altijd een garantie is in dit wereldje. Alleen maar positief resultaat wat mij betreft!
Isabelle Vander Heyde
The Moodist
Vanwege onze jarenlange samenwerking heb ik voor Hashtag Company gekozen om onze website te maken en een gedeelte van onze online marketing te laten verzorgen.

Hashtag Company luistert goed naar onze eigen input om er voor te zorgen dat onze ideeën overgebracht worden op online gebied. Daarnaast zijn ze altijd erg betrokken bij elke stap van ons bedrijf.
Ed van den Boogaard
Visucom
Neem contact op

Heb jij onze volgende uitdaging?

Wij helpen je graag verder met jouw online vraagstukken en projecten.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Scroll naar top