Web Design & Development

Wij maken websites die mee kunnen groeien met jouw bedrijf, gericht op het genereren van leads en sales.
Experts in o.a.
Wat doen wij?

Websites gericht op leads en sales

Met 22 jaar ervaring in webdesign en -development durven wij onszelf met recht experts te noemen, maar wat ons onderscheidt van andere webdesignbureaus is onze uitgebreide online-marketingkennis. 

Hierdoor kunnen wij de beste website voor jouw business maken die gericht is op het aantrekken van bezoekers en het genereren van leads en sales.

Web Design

Een website op maat ontworpen die jouw persoonlijke identiteit of die van jouw merk overbrengt op de bezoeker

Web Design

Een website op maat ontworpen die jouw persoonlijke identiteit of die van jouw merk overbrengt op de bezoeker

Web Development

Een website ontwikkeld met de nieuwste technieken en gericht op flexibiliteit, zodat jouw website mee kan groeien met jouw bedrijf

Website Onderhoud

Altijd een expert die jouw van hulp voorziet bij problemen en vragen en ook jouw website in de gaten houdt voor updates en backups

Wat krijg je van ons?

Een website met marketing in het achterhoofd

Wij vinden het belangrijk dat je een business runt met jouw website, in plaats van dat jouw website slechts een “online visitekaartje of brochure” is. Daarom kijken wij in ons eerste gesprek samen naar jouw business en doelstellingen.

Vervolgens kijken wij naar de beste tools en oplossingen, zodat jij op geautomatiseerde wijze steeds nieuwe leads en sales uit jouw website kunt halen.

Wij ontwerpen en ontwikkelen met mobile first in gedachte, omdat het aantal bezoekers via een telefoon blijft groeien. Dus de website zal goed uitzien op zowel desktop, tablet als op de telefoon (responsive design).

En Google geeft voorrang aan websites die goed geoptimaliseerd zijn voor telefoons, dus jouw website komt hoger in de zoekresultaten

Standaard maken wij websites die goed geoptimaliseerd zijn voor snelheid, zodat jouw website ook aan bezoekers met een 3G- of 4G-verbinding goed getoond kan worden (mobile first!).

Wil je de website of jouw huidige website volledig geoptimaliseerd hebben voor snelheid, bekijk dan onze “website-snelheidoptimalisatie”-diensten.

Goed gevonden kunnen worden in de zoekmachines betekent gratis bezoekers, zonder geld te spenderen voor het aantrekken van bezoekers. Dankzij de gratis meegeleverde Pro-versie van SEOPress, kan jouw website al goed geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Wil je de website geoptimaliseerd hebben door een SEO-expert, bekijk dan onze SEO-diensten.

Alle websites worden voorzien van een privacybeleid en functionaliteiten die volgens de AVG-regels gehanteerd moeten worden. Zo geef je jouw bezoekers het vertrouwen dat hun gegevens in veilige handen is.

Standaard worden websites door ons gebouwd met WordPress, zodat jouw website tot in lengte van jaren geüpdate kan worden. Ook maken wij altijd van de nieuwste technieken zodat je zeker weet dat de nieuwste apparaten jouw website goed worden getoond.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Hoewel je hacks nooit 100% kunt vermijden, kun je wel heel veel aan de veiligheid van de website doen. Zo zijn alle websites standaard beveiligd met een SSL-certificaat, zodat datalekken van jouw eigen gegevens maar ook eventueel die van jouw klanten tot het minimum beperkt worden.

Wellicht maak je al gebruik van een Google Analytics, een CRM-systeem, een ERP-systeem of een emailmarketing-platform. Wij zorgen ervoor dat een koppeling mogelijk is met systemen waarvan je al gebruik maakt.

Wij maken onze websites zo flexibel dat toekomstige tools makkelijk gekoppeld kunnen worden. Hierdoor zal er vele uren integratiewerk en dus kosten bespaard kunnen worden.

Dankzij onze expertise van online marketing, hanteren wij bij het ontwerpen van de website standaard de best practices voor conversies. 

Hierbij analyseren wij de customer journey van jouw klanten en zullen deze kennis toepassen op jouw website.

Velen gingen je voor

Nieuwste projecten

Hard Nodig

Corporate Website

The Moodist

Blog Website

Visucom

Sales Funnel Website

Super Fashion

E-commerce Website

Waarom een website van ons?

Betrokken vanaf het begin

Het maakt niet uit wat voor een website jij wilt, of het nu een bedrijfswebsite, een webshop, een sales funnel website of wat voor een website dan ook, een website door ons laten maken betekent:

Uitgebreid advies

Uitgebreid advies van experts om jouw website te gebruiken als leadgenerator in plaats van een online visitekaartje. Daarnaast ook advies in de te gebruiken tools en oplossingen, hostingpakketten en de te schrijven content.

Echt jouw eigen website

Wanneer de website af is, dan is deze ook echt van jou. Je kunt zelf de website aanpassen en beheren met je eigen inloggegevens, zonder tussenkomst van ons. Je zit dus absoluut niet aan ons vast met een abonnement. Wij houden niet van zulke praktijken en streven naar vrijheid voor onze klanten.

Volledig op maat gemaakt

Wat voor business je ook hebt, wij maken een passende website die volledig op maat is gemaakt en jouw persoonlijke identiteit of die van jouw merk overbrengt op de bezoeker. Wij maken geen websites door alleen teksten, kleuren en afbeeldingen van templates aan te passen.

Gratis VIP-support

Na afronding van jouw website laten wij je niet aan jouw lot over. Wij bieden 1 maand gratis VIP-support, waarmee je 1 maand technische ondersteuning krijgt en vragen kunt stellen over het gebruik van de website.

Schaalbare website

Wij denken altijd vooruit. Wij kijken niet alleen wat je nu nodig hebt, maar ook naar wat je nodig gaat hebben als jouw business groeit. Onze websites zijn zo gebouwd dat op eenvoudige wijze extra functionaliteiten of integraties toegevoegd kunnen worden, zonder dat er grote aanpassingen hoeven plaats te vinden.

Gratis coaching call

Ook bieden wij je een gratis uitgebreide coaching call om uitleg te geven over het gebruik van de website, zodat je zelf aanpassingen aan de website kunt verrichten, zoals nieuwe teksten en afbeeldingen.
Wat voor type website heb jij nodig?

Voor elk businessmodel en budget

De Leadgenerator - v.a. 799

 • Op maat gemaakte WordPress website gericht op het maken van afspraken met max. 6 pagina’s (extra pagina’s kunnen zelf worden toegevoegd)
 • Contactformulier
 • Eventuele integratie met email-marketingplatform, zoals ActiveCampaign
 • En nog meer…

De Blog - v.a. 999

 • Op maat gemaakte blog voor jouw (affiliate)business, met max. 6 pagina’s (extra pagina’s kunnen zelf worden toegevoegd)
 • Magazine-module om jouw artikelen in magazine-style te tonen
 • Advertentie-module voor eventuele plaatsing van advertenties
 • Share-module voor het eenvoudig delen van jouw artikelen door jouw bezoekers
 • Eventuele integratie met email-marketingplatform, zoals ActiveCampaign
 • En nog meer…

De Sales Funnel - v.a. 1199

 • Op maat gemaakte WordPress website met 1 sales funnel (geen ecommerce sales funnel) – extra sales funnels kunnen zelf worden toegevoegd
 • Sales funnel pagina’s, zoals landingspagina’s voor lead magnet, entry point offer-pagina, “Thank you”-page
 • Afspraak-module voor het eenvoudig boeken van een afspraak door jouw bezoekers
 • Eventuele integratie met email-marketingplatform, zoals ActiveCampaign
 • En nog meer…

De Directory - v.a. 1299

 • Op maat gemaakte WordPress-website met een database-module om al je data van bijv. producten te tonen (geen ecommerce). Ideaal voor bijvoorbeeld makelaars of als je een bedrijvengids wilt starten.
 • Eventuele integratie met email-marketingplatform, zoals ActiveCampaign
 • En nog meer…

De Private School - v.a. 1299

 • WordPress website met elearning-systeem om een online training of online coachingsprogramma aan te bieden
 • Integratie met betaalmodule (via WooCommerce)
 • Membership-systeem
 • Eventuele integratie met email-marketingplatform, zoals ActiveCampaign
 • En nog meer…

De Private Marketplace - v.a. 1599

 • WordPress WooCommerce webshop, een eigen webshop volledig in eigen beheer
 • Integratie van betaalopties zoals iDeal, PayPal en creditcard
 • Eventuele integratie met email-marketingplatform, zoals ActiveCampaign
 • En nog meer…
Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Hashtag Company hielp mij toen ik net startte als ondernemer, om een website te maken. Woei-Sang is een prettige gesprekspartner, die proactief meedenkt en met creatieve suggesties komt. Hij is ook een expert op het gebied van digitale marketing. Sinds kort is mijn website volledig vernieuwd en het is een website geworden waar ik heel blij van wordt en die precies bij mij en mijn bedrijf past.

Daarom beveel ik Hashtag Company van harte aan! Ze zijn klantgericht, werken snel, geven graag een extra uitleg, luisteren goed naar hun klant en zorgen voor een prachtig eindresultaat!
Olivia Jansen-Yuen
Hard Nodig
Ik ben erg tevreden met de resultaten van Hashtag Company. Zij begrepen echt onze visie en vertaalde dit naar de website en online marketing campagnes. Hun team is erg professioneel en antwoorden altijd snel wanneer je ze nodig hebt. Het is prettig om met hen samen te werken.
João Grenho
Guzto
Bij Hashtag Company kan je op paraatheid, kennis van het vak én een ongelooflijk grote dosis vriendelijkheid rekenen. Ik kwam bij hen terecht met een half afgewerkte website en heel veel vraagtekens, die hij met veel geduld en de nodige knowhow omtoverde tot een mooi online magazine.

Wat ik zeker apprecieer is dat zij enorm reactief zijn en steeds binnen de dag op vragen en opmerkingen reageert, wat niet altijd een garantie is in dit wereldje. Alleen maar positief resultaat wat mij betreft!
Isabelle Vander Heyde
The Moodist
Vanwege onze jarenlange samenwerking heb ik voor Hashtag Company gekozen om onze website te maken en een gedeelte van onze online marketing te laten verzorgen.

Hashtag Company luistert goed naar onze eigen input om er voor te zorgen dat onze ideeën overgebracht worden op online gebied. Daarnaast zijn ze altijd erg betrokken bij elke stap van ons bedrijf.
Ed van den Boogaard
Visucom
Neem contact op

Heb jij onze volgende uitdaging?

Wij helpen je graag verder met jouw online vraagstukken en projecten.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Scroll naar top